Portfolio

‘Maak de mens de sterkste schakel’
Wij geloven in een drieledige security aanpak door people, proces en technology met elkaar te verbinden. In onze ogen is een goede informatiebescherming alleen mogelijk als het beleid op orde is, de techniek actueel is en de mens op een juiste manier handelt. In deze keten vinden wij dat de mens de sterkste schakel moet vormen.

‘Voldoe eenvoudig aan privacy wetgeving zoals WBP en GDPR’
De Nederlandse privacy wetgeving (WBP) en de Europese (GDPR) stellen eisen aan organisaties als het gaat om verwerking van persoonsgegevens, zowel die van klanten als die van medewerkers. Hierbij zal de autoriteit kijken naar de mogelijke risico’s die er gelopen wordt en de genomen organisatorische en technische maatregelen. Neem contact met ons op voor hulp en concrete oplossingen voor de wettelijk gestelde eisen.

‘Customer Identity & Access Management (CIAM)’
Het is vreemd dat bedrijven altijd externe partijen hebben gebruikt om toegang voor hun medewerkers te regelen, maar dat ze security voor klanten zelf hebben gebouwd. Customer Identity and Access Management (CIAM) is de nieuwe oplossing voor bedrijven om identiteit, toegang en security te managen voor hun klanten.

‘Always On Monitoring - voor de next generation in network performance’
We veranderen de manier waarop u uw netwerk monitort op revolutionaire wijze. Wij leveren innovatieve en efficiënte oplossingen om uw netwerk te bewaken, te optimaliseren en te beveiligen. Wij bieden proactieve realtime waarschuwingen en ‘Always On Monitoring’ om u betere prestaties, meer zichtbaarheid en een betere beveiliging te bieden, waar en wanneer dan ook.


Europe

Onze Diensten

Ampreso Europe vertegenwoordigt technologieleveranciers als "Market Maker" voor een snelle en eenvoudige entree in de diverse Europese markten.

Veel bedrijven uit Amerika of Azie realiseren zich dat de Europese markt een enorm potentieel heeft, maar schrikken terug van de verwachte kosten en risico’s van alle verschillende culturen, talen, valuta, belastingregimes en juridische systemen.

Ampreso Europe - met kantoren in vijf landen - biedt een snelle route voor een succesvolle introductie, of om de "markt te testen", in een aantal of in alle Europese landen met een beperkt risico en lage opstartkosten. We maken onze klanten succesvol in de kortst mogelijke tijd door onze bestaande relaties met eindgebruikers, partners, resellers, distributeurs, PR & marketing en lokalisatie diensten.

In de periode dat u bezig bent met het opzetten van uw eigen Europese business verliest u al waardevolle opportunities. We focussen ons op een beperkte set producten met als doel om deze succesvol te maken. We hebben relaties met klanten, partners, distributeurs, resellers, PR & marketing en lokalisatie diensten om u te helpen snel en eenvoudig te starten.

Er zijn goede redenen om de Europese markt te betreden: De 18 belangrijkste landen in Europa hebben substantieel meer inwoners dan de VS en Canada. Het Bruto Nationaal product (BNP) van deze landen samen is ook groter dan die van de VS en Canada. Uw markt uitbreiden naar Europa biedt u daarom enorme mogelijkheden.

Er zijn echter wat barrières om de Europese markt te betreden. Helaas is er niet zoiets als de "United States of Europe". Hoewel veel landen nu dezelfde valuta gebruiken, de Euro, zijn er nog veel verschillen tussen de belangrijkste Europese economieën: 9 valuta, 13 talen, 20 culturen, juridische systemen, belastingen, etc. Daarnaast is ook de koopkracht per inwoner lager dan dat van de gemiddelde Amerikaanse burger.

Het op de juiste manier opzetten en bemannen van een vestiging in de juiste Europese landen vereist een significante opstarttijd. Met Ampreso Europe kunt u naar Europa uitbreiden met een minimale investering in tijd, energie en geld. We verkleinen het risico dat behoort bij internationale expansie en helpen u snel een winstgevende geldstroom in Europa te genereren.


references

Referenties

PC-Security Software
Kleine security start-up afkomstig uit Nederland. Ampreso Europe heeft een presentie op de wereldmarkt gecreëerd. De bijdrage van de internationale omzet groeide van 10% tot 80% van de totale omzet in 4 jaar.

PC-Security Software
Ampreso Europe startte de Europese B2C en B2B business voor een Amerikaanse security start-up. Cash flow positief binnen 3 maanden.

C++/Java Software Development Tools
Ampreso Europe heeft de Europese business (B2B) laten groeien van $2.5M tot $12.5M per jaar in 3 jaar. Winstgevend in het eerste jaar.

C++ component Software
Ampreso Europe heeft de Europese business (B2B) laten groeien van $0 tot $7M per jaar in 2 jaar. Winstgevend in het eerste jaar.

Visualisation Software
Ampreso Europe heeft de Europese business laten groeien van $0 tot $7M per jaar in 4 jaar. Marktleider in Europa na 2 jaar. Winstgevend na het eerste jaar.

Nieuws

Klap en KnowBe4 bundelen krachten om cybercriminaliteit tegen te gaan
Assurantiemakelaar Klap is een samenwerking aangegaan met het Amerikaanse IT beveiligingsbedrijf KnowBe4 om het veiligheidsbewustzijn én de digitale weerbaarheid onder medewerkers van Nederlandse ondernemingen te vergroten. Lees meer

Phish je eigen gebruikers voor de bad guys dat doen
KnowBe4, leverancier van oplossingen om het securitybewustzijn van gebruikers te verbeteren breidt haar activiteiten uit naar het Europese vasteland. Het Simulated Phishing Platform van KnowBe4 verbetert het effect van security awareness training. Lees meer

Personalisatie: Welke methoden zijn er?
Personalisatie is één van de meest besproken onderwerpen in marketing en e-commerce magazines. Maar zoals met de meeste onderwerpen die ‘hot’ zijn, wordt ook deze term te pas en te onpas gebruikt. Lees meer

One to Smile start activiteiten in Benelux
One to Smile zal - door haar samenwerking met Ampreso Europe - actief zoeken naar marketing partners in Nederland en Belgie. Lees meer

Minderheid van bedrijven gebruikt persoonlijke aanpak in e-mail marketing
E-mail marketing is één van de meest succesvolle marketingkanalen met lage investering en hoge ROI. Maar wordt het wel effectief gebruikt? Lees meer

Sodeknetter hoge conversie bij Wijnvoordeel met e-mail marketing en Big Data
Hoe biedt je een wijn aan die een perfecte match is voor de klant? Wijnvoordeel.nl, de grootste online wijnwinkel in Nederland, is met deze uitdaging aan de slag gegaan. Lees meer


company

Contact

Ampreso Europe
E-mail:

Onze kantoren

Ampreso UK
E-mail:

Ampreso SBA GmbH
E-mail:

Ampreso France
E-mail:

Ampreso Benelux
E-mail:

Ampreso Italy
E-mail: