nexttech

NextTech Security

We Secure Your Business

NextTech Security wil de meest hoogwaardige diensten op het gebied van informatiebeveiliging en cyber security leveren.

Wij geloven in een drieledige security aanpak door people, process en technology met elkaar te verbinden. In onze ogen is een goede informatiebescherming alleen mogelijk als het beleid op orde is, de techniek actueel is en de mens op een juiste manier handelt. In deze keten vinden wij dat de mens de sterkste schakel moet vormen.

Geen organisatie is hetzelfde. Toch zien wij veel overeenkomsten tussen verschillende sectoren op het gebied van informatieveiligheid. Met onze aanpak en jarenlange ervaring begeleiden we u bij het creëeren van maximale veiligheid binnen uw organisatie.

NextTech Security richt zich op het creëeren van bewustwording en gedragsverandering onder uw medewerkers. Zij maken het verschil in de informatiebeveiliging van uw organisatie. Met een Security Awareness training maken wij uw personeel bewust welke rol en verantwoordelijkheden zij hebben op het gebied van informatiebeveiliging en - nog belangrijker - leren wij hen ook om hier naar te handelen. Geen overdaad aan regeltjes, maar primair gericht op gedragsverandering van uw medewerkers.

Onze Security Awareness diensten en programma’s brengen kwetsbaarheden aan het licht, benoemen oplossingen en trainen uw medewerkers. Aan de hand van relevante praktijkvoorbeelden, werkmethoden van criminelen en praktische tips & tricks leert uw personeel daadwerkelijk om veiliger en bewuster te werken.

Security Awareness onderzoeken & leermethoden
NextTech biedt Security Awareness onderzoeken en leermethoden aan voor verschillende doelgroepen in diverse vormen. Zo is er altijd een geschikt onderzoek of geschikte Security Awareness training die past bij de omvang en wensen van uw organisatie.

nexttech

Het creëeren van Security Awareness en gedragsverandering is geen eenmalige actie. Het vraagt om structurele aandacht. Een herhaling van methodes leidt vaak niet tot het beoogde doel.

Portfolio:
Workshops - Interactieve Security Awareness workshop
E-learning - Security Awareness training in de vorm van een online E-learning
Metingen & social engineering - inzicht in het actuele kennisniveau met onze awareness metingen & social enigeering onderzoeken
Phishing simulatie - met een phishing test krijgt u inzicht in hoeverre medewerkers weerbaar zijn tegen een phishing aanval
Awareness Spelshow - Interactieve Awareness Spelshow. Security Awareness was nog nooit zo leuk!
Online Serious Game - Maak een security awareness training leuk en toegankelijk met een Serious Game

Neem contact met ons op voor meer info →