Phish je eigen gebruikers voor de bad guys dat doen

KnowBe4 breidt activiteiten uit naar het Europese vasteland.

6 januari 2016 - KnowBe4, leverancier van oplossingen om het securitybewustzijn van gebruikers te verbeteren breidt haar activiteiten uit naar het Europese vasteland.

In de afgelopen jaren zijn duizenden bedrijven wereldwijd al begonnen met het ‘phishen’ van hun eigen medewerkers en gebruikers. IT security professionals hebben zich gerealiseerd dat uitsluitend technische maatregelen niet afdoende zijn, en dat het dit dringend noodzakelijk is om een extra security laag te creëeren door het security bewustzijn te verhogen.

De KnowBe4 oplossingen combineren gebruikerstrainingen met een Simulated Phishing Platform. In Nederland en Belgie wordt alleen het Simulated Phishing Platform aangeboden en wordt samenwerking gezocht met bestaande aanbieders van Nederlandstalige securitybewustzijnstrainingen.

Met het Phishing Security Platform ontvangen gebruikers op regelmatige basis een gesimuleerde phishing aanval waardoor ze zich continue bewust blijven van de gevaren, niet alleen binnen de muren van uw organisatie maar ook thuis. Daarnaast biedt de rapportage een duidelijk inzicht in de progressie van de gehele organisatie en de individuele gebruikers en kan bijgestuurd worden als groepen gebruikers aanvullende coaching en training kunnen gebruiken. Tevens kunnen organisatie bij audits en aan wetgevers aantonen dat ze een professioneel beleid hebben om het securitybewustzijn van gebruikers te verhogen.

Het Phishing Security Platform is beschikbaar als self-service (SaaS), en partners of securitymedewerkers kunnen snel en eenvoudig testen inplannen door het gebruik van honderden standaard templates.

Meer informatie op www.knowbe4.com.

Terug