One to Smile onetosmile onetosmile onetosmile

One to Smile start activiteiten in Benelux

Meer clicks en conversie met gepersonaliseerde afbeeldingen

5 november 2015 - One to Smile, de Berlijnse leverancier van gepersonaliseerde afbeeldingen, spreidt haar vleugels uit naar Nederland en Belgie. Door de samenwerking met Ampreso Europe zal One to Smile aktief samenwerkingsverbanden aangaan met marketing partners in Nederland en Belgie.

Gepersonaliseerde afbeeldingen
One to Smile integreert namen en persoonlijke berichten in afbeeldingen: SMiP - Short Message in Picture. De naam van de ontvanger wordt ingebed in een fascinerende afbeelding. Het zien van de eigen naam gevisualiseerd in een afbeelding triggert een fundamenteel neurologisch herkenningspatroon met als resultaat: significant hogere attentie. SMiPs kunnen worden gebruikt in e-mail, landingspaginas, e-cards, social media advertenties, en elk ander bericht dat kan worden gepersonaliseerd.

Benelux
Meike Müller, CSO van One to Smile: "We zoeken in eerste instantie vooral naar samenwerking met partners om onze expansie in Nederland en Belgie vorm te geven. De partners zijn in staat hun klanten te adviseren over mooie en pakkende campagnes in e-mailmarketing, social media en op websites."

De gepersonaliseerde afbeeldingen worden gehost op de servers van One to Smile en kunnen heel eenvoudig worden opgeroepen met een dynamische link, waardoor geen wijzigingen in de infrastructuur nodig zijn. One to Smile werkt met elke E-mail Service Provider.

Terug