inversoft

inversoft

Inversoft Passport

Customer Identity & Access Management (CIAM)

Identity- en usermanagement is de sleutel tot het succes van een bedrijf. Toch kan het bouwen en beheren hiervan al snel een druk op ontwikkel resources worden en daarmee een belasting voor het bedrijf als geheel.

Is uw team van technici gefocust op hoogwaardige activiteiten? Of zijn ze vastgelopen door elementaire gebruikersbeheertaken zoals resets van wachtwoorden en deprovisioning?

Passport vervangt gedateerde directories en ontlast bedrijven van de kosten en complexiteit voor het bouwen en onderhouden van een systeem voor identity- en usermanagement; het biedt een uniforme aanpak voor het beheer van gebruikers in alle toepassingen.

Passport biedt volledige verificatie, beveiliging en schaalbaarheid met een eenvoudige REST API. Daarnaast voegt Passport functies voor gebruikersbeheer toe, zoals gebruikersregistratie, permissions, tools voor wachtwoordherstel, webhooks, lokalisatie en e-mailen.

Passport geeft uw toepassing een robuuste, veilige en gecentraliseerde gebruikersinfrastructuur die in enkele minuten in plaats van maanden kan worden geïmplementeerd en die schaalbaar is voor toekomstige uitdagingen. De Passport API is speciaal gebouwd met functies die teams tijd besparen, risico’s verminderen en een naadloze ervaring bieden voor zowel interne als externe gebruikers. IT kan onderhoud naar een vertrouwde provider uitbesteden om de productiviteit te verhogen en zich te concentreren op wat belangrijk is: uw producten.

U hebt geen fulltime experts nodig in Active Directory, LDAP of andere complexe identity management systemen om bruikbaarheid en beveiliging voor een hele applicatie te garanderen. Met Passport kan identity- en usermanagement worden gedreven door business behoeften en vereisten, niet door IT-capaciteiten en budgetten.

Neem contact met ons op voor meer informatie →